søndag 19. desember 2010

CFTBL playfield selges ( SOLGT)

Da er dette siste playfielden som jeg kommer til å ha for salg. Denner er ferdig nå, slipt ned og polert opp igjen, og har 6 lag med clearcoat. Og er bakt i ovn på 60 grader i en time.

Denne er en Hot Pink versjon .

JD playfield selges

Har slipt ned denne playfielden 1 gang til og polert denne opp igjen. Denne playfielden kommer fra min maskin som har vært veldig lite spilt på i sin levetid p.g.a at denne har levd meste parten av sitt liv på lager, så denne playfielden var i utgangspunktet vedlig støken. Har touchet opp et par små ting på denne.



Flere bilder TZ (SOLGT)

Da har jeg tatt noen flere bilder på TZ for dem som ønsket seg det.



tirsdag 14. desember 2010

Selge playfielder

Situasjonen har forandret seg litt for meg i forhold til jobb , slik at fra høsten neste år blir det mye reising i forbindelse med jobb , de neste 1 1/2 - 2 år ,slik at jeg ikke kommer til å prioritere noen store flipperrenoveringer på playfielder etter jeg har vært en tur i Gøteborg en gang forhåpenligvis i løpet av vinteren. Derfor blir følgende playfielder lagt ut for salg for dem som ønsker seg dem og pris som jeg ønsker meg er ,eller du kan jo selvfølgelig sende meg et bud .


MB:                   H.B.O        SOLGT N.kr  6 lag
JD:                     H.B.O         Bud N.kr  6 lag
CFTBL:              H.B.O          SOLGT (slipes ned engang til og lakkes opp igjen ) 6 lag
TZ        :             H.B.O          SOLGT   Denne er ferdig. Bilder ligger inne på bloggen her. 6 lag lakk
AFM mirco:                            SOLGT.

MB playfielden ferdig (SOLGT)

Da var omsider MB playfielden ferdig. Om denne blir solgt eller ikke så kommer jeg ikke til å bruke mer tid på denne, da utgangspunktet er veggen for denne playfielden. Kunne sikkert brukt masse mer tid på denne , men det har jeg desverre ikke tid til nå.  Legger playfieldene med bilder ut slik at folk kan vurderer i god tid om de ønsker playfielden(e).


mandag 13. desember 2010

CFTBL speaker panel

Har alltid hatt lyst til å modde , CFTBL , speakerpanelet med dioder i lysene på bilene. Det som har holdt litt igjen er selvfølgelig å gå tilbake til orginalen har holdt.


tirsdag 7. desember 2010

Cactus Canyon Ferdig

Etter endel inntens jobbing har jeg fått montert på de siste delene på playfielden og fått denne tilbake til kabinettet. Har konsentrert meg endel om jobbingen så bilder fra den siste biten er det lite med av selve jobbingen , men resultatet er det , for dem som liker bilder



søndag 5. desember 2010

Cactus Canyon mer montasje

Ferdig med endel jobbing og kurs, så nå er det endelig tid igjen til litt montering videre på CC. Herlig å sette ting isammen nå . Ser resultatene kom fort nå.

Har fått kjøpt inn et strikksett fra P4P