tirsdag 28. juni 2011

Wireramp WH2O

Wirerampen til VUKen har en tedens til å slippe slik at den har behov for litt lodding/sveising eller en ny en. Jeg valgte siste alternativ og bestilte meg en NOS i fra australia med post.



Playfield Pirates of the Caribbean

Jeg skaffet meg en POTC playfield når jeg kjøpte spillet. Finishen på playfieldene fra stern er jeg ikke 100 % fornøyd med så her er det forbedringspotensiale for å gjøre dette endel bedre.Og siden jeg ønsker meg en LOTR så hva er bedre å prøve seg på en shoppingjobb på en Stern maskin og få noen erfaringer med hvordan disse er å shoppe fult ut.

Her er et bilde av playfielden


Coindoor CV

Så kom endelig døren til min CV. Siden andre metalldeler er krommet ville jeg også ha døren i samme stil.



Døra er godt polstret og pakket.


mandag 6. juni 2011

Pirates of the Caribbean skip fungerte ikke

Da jeg kjøpte denne så var denne "ushoppet" og jeg sjekket ikke om skipet fungerte.Når jeg gikk over maskinen viste det seg at skipet ikke fungerte som det skulle med å senke seg ned i playfielden.


Pirates of the Caribbean


Dette er min første stern maskin , og den er , synes jeg flott i kabinettet og tema synes jeg også er morro.
Hadde vel egentlig ikke spilt denne noe serlig mye før men det lille jeg hadde spilt på denne syntes jeg var morro. Denne maskinen har jo også noen artige toys, som seilene og skipet som faller etter hvert som du skyter på dem og kisten med hjerte i.  Softwaren ble også oppgradert til siste versjon da den som var innstallert ikke hadde vært oppgradert på lenge...