onsdag 24. august 2011

Cirqus Voltaire shopping ferdig :-)

Da var endelig CV en ferdig . Det har vært diverse utfordringer men ingen som har vært uoverkomerlige.

Undersiden av playfielden er i visse omeråder ganske kompakt med deler slik at det er viktig å være litt tolmodig. Fordelen med full shopping er jo at en lettere oppdager dårlig arbeide. Dette er litt gjennomgående på denne maskinen med mange dårlige loddinger som jeg har måtte gå over . Her er bilde av et eksempel på dårlige loddinger som løsner.
Bestilte noen nye plast og plastprotectorer til dette prosjektet slik at det som var brukket eller stygt ble byttet ut.Når jeg monterte den nye boom plastikken til popbumperen laget jeg noen nye gummi foringer slik at det er lettere å justere høyden med playfielden.Den nye plasten ser jo også veldig bra ut iforhold til den gamle


Under monteringen passet jeg også å oppgradere switchene på high wire rampen, med en annen type en orginalen da dette er å anbefale .


Under monteringen så er også plastikkprotector settet oppgradert slik at det også utbedrer spillet fra feilkilder, eks se protector her.Her er noen bilder til av monteringen:

Flammepolerte alle rampene også slik at disse ble som nye igjen , gir følesen av nye ramper etter en slik behandling av rampene

Valgte å gå med orange postsleeves og lilla flippere på denne maskinen , synes det passer bedre enn orginalePlayfielden ble bra iforhold til de slitasjer og inserts som hadde reist seg på denne maskinen.
Så nå er det bare noen småjusteringer igjen så er maskinen 100 % igjen . Godt å være ferdig med nok et prosjekt.

Her er en liten video av maskinen
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar