mandag 18. april 2011

Playfield forberedelser og sliping for airbrush.

Så har jeg endelig funnet litt tid i vår varmen til å jobbe videre på CVen. Endel deler som skal legges i forskjellige esker/bokser. Der værste synes jeg er de metall guidene som sitter fast i playfielden, lett å ta med seg noe exstra av playfielden der .

Når alle deler er fjernet under og over playfielden er det på tide å få en oversikt.
Her er det noen mylarbiter som må fjernes. Veldig enkelt å fjerne med en frysespray.

Når sprayen har virket litt på mylaren er det bare å dra av. Slipper å ta med seg noe på insertene eller noe av arten på playfielden. Bakdelen med dette er jo at limet blir igjen på playfielden, så her er det bare å finne noe som løser opp limet.Når er det bare å se over om det er noen inserts som har reist seg og trenger å settes tilbake. Da pleier jeg å bruke en hårføner og varmer opp slik at jeg får presset inserten ned igjen og legger over en kloss eller lignende slik at den holder seg nede til limet blir hardt igjen. Extra ball hadde reist seg i bunnen, slik at det hadde begynt å slite på playfielden, så denne ble varmet opp og presset ned igjen.Da var det bare å brette opp armene og begynne med å slipe ned playfielden. Jeg bruker et 400 papir slik at lakken har noe å bite i. Det er viktig at hele playfielden blitt slipt ned matt. Det blir gjerne noe exstra arbeid når en sliper ned playfielden, som rundt inserts der slites det gjerne mer ned p.g.a bevegelse mellom inserten og trematrialet i playfielden.Som sagt så har det lett for å bli mer arbeid etter en slik sliping.
Og etter mer rengjøring kommer resultatet fort frem. Her er noen exempler.Så nå er det bare å starte med airbrushingen,sånn at playfielden blir respektabel igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar