mandag 6. juni 2011

Pirates of the Caribbean skip fungerte ikke

Da jeg kjøpte denne så var denne "ushoppet" og jeg sjekket ikke om skipet fungerte.Når jeg gikk over maskinen viste det seg at skipet ikke fungerte som det skulle med å senke seg ned i playfielden.
Demontert hele mekanismen og tok den med for nærmere ettersyn. Hadde konstantert at motoren gikk men ingen ting skjedde. Var redd giret hadde gått, men ved nærmere ettersyn viste det seg at koblingen mellom giret og skipet så var metallplatene som holder ett press på akslingen løsnet slik akslingen fra giret bare gikk rundt. Fikk satt giret riktig tilbake og strammet opp og alt fungerte strålende. Herlig når det er så enkelt og "billlig". Her er noen bilder av delene ute av maskinen.


Skipet alene med kobling og giret koblet bort. Sitter 2 brytere på denne delen som registrer posisjonene på skipet. Her viste det seg også at en diode ikke var loddet fra fabrikk, bare tvinet rundt switchen. Fikk loddet denne også for å få god kontakt
Her er de 3 delene som skipet består av :

Her hadde platene løsnet , så da var det bare å skru de fast igjen, med de 2 skruene som er på koblingenIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar