torsdag 3. november 2011

LOTR path of the dead og Arwen plasten

Har lagt merke til når jeg spiller at når kulen kommer ut ifra path of the dead faller kulen ned på arwen plasten og ned i hobbiton omeråde eller ned på playfielden og ikke så ofte ned i wirerampen . Ønsker at denne skal falle ned i wirerampen slik at kulen kommer ut til venstre flipper.
Så da er det bare å finne frem litt papir, saks, kulepenn og linjal slik at jeg kan lage en mal for plasten som jeg ønsker å lage.

Etter litt måling og klipping så ble malen min som jeg skal lage sånn som dette.


Etter litt saging, sliping og boring av hull ble plasten ferdig. Jeg monterte noen tynne skiver mellom plastbiten og path of the dead. Ble ikke så verst synes nå jeg :-)Etter litt spilling ser jeg at føres kulen opp i wirerampen og ned til venstre flipperarm. Og arwen plasten har også på denne enkle måten blitt beskyttet for unødig belastning fra baller som faller ned.

Tiden dette tok var ca en 1/2 time totalt med montering.

4 kommentarer:

 1. Det så jo bra ut. En mod du har finni på sjøl?

  SvarSlett
 2. Hei igjen og takk

  Leste før jeg fikk LOTR at det var noen " problemmer " med path of the dead og arwen plasten. Ser dette problemmet er løst på forskjellige måter av andre og det selges også ferdig skjært plast. Så forskjellig løsninger er der ute , bare "lånte" litt av en, siden denne er enkel og kjapp å få til


  Rune

  SvarSlett
 3. Ser veldig bra ut, har du dette spillet enda?

  SvarSlett
 4. Hei Andre

  Ja jeg har fortsatt dette spillet..Et herlig flipperspill..

  SvarSlett