søndag 25. desember 2011

Gameroom 1 video

Legger en liten video snutt ifra det ene spillerommet med et par av mine og noen andre i familien sine favoriteer. Spillene som jeg har her er lett tilgjengelig å spille for andre som måtte ønske dette .

Spillene trenger egentlig ikke så stor presentasjon , men de som jeg har vaglt her er Attack from mars en herlig maskin med masse humor og bra regelsettMedival Madness er vel maskinen alle har hørt om , det er ikke så vanskelig å skjønne hvorfor denne er en klasikker.

Cactus Canyon synes jeg en bra maskin også , selv om mange har forskjellige formeninger om denne.

Alle maskinene er shoppet så de fremstår som " fine" i mine øyne. Og de blir spillt på, de er jo bruksgjenstander.

Har et par playfielder også som jeg har som dekorasjon på spilleroomet her. Disse er airbrushet og clearcoated, slik at de kan brukes i maskinene igjen hvis jeg ønsker det. Så her er en snutt av gameroomet. Klippet er lagt ut i HD for den som ønsker å se i det.

3 kommentarer:

 1. Har du gått tom for prosjekter nå?
  Vi kan ordne det, jeg trenger jo den Addams Family playfielden du har stående der. Jeg kan jo levere et playfield prosjekt i pant også :)

  SvarSlett
 2. Har nok ikke godt tom for prosjekter ennå, har jo en TOTAN, LOTR og POTC som skal shoppes tilbake til en bedre stan en da de var nye. TAF playfielden skal tilbake i TAFG, den som jeg har i TAFG vil jeg da ha tilovers.
  Har vel bare 1 playfield igjen som trenger endel airbrushing, min sample demoman playfield. Etter det begynner det å bli tomt så da får en kanskje begynne å lette etter prosjekter en kan jobbe på.

  Ser du samler på deg endel titler, blir det full shopping med de nye playfieldene ?

  SvarSlett
 3. Jeg har bestilt ny playfield til Scared Stiff fra P4P. Det betyr at denne maskin potensielt blir den første som blir shoppet fullt. Det er dog også den maskin som trenger det minst. Fin playfield, fint kabinett og 100% i teknisk stand.

  SvarSlett