torsdag 29. desember 2011

Gameroom 2

Valgt også å legge ut en liten snutt av det andre rommet som jeg har noen maskiner på. Her har jeg samlet på titler opp i gjennom årene som jeg har hatt lyst til å ha.Så her er en kort tur av mine andre spill.

White wateren er den første dmd maskinen jeg kjøpte, tror jeg har hatt den i 6 år snart, kommer aldri til å selge denne , WW gir mye spilleglede.

Fishtales som jeg fikk muligheten til å kjøpe hadde vært lagret lenge , slik at denne fremstod som veldig bra. Det eneste var at fiskene begynte å vise sprikker rundt inserten, derfor airbrushet jeg opp dem og noen andre inserter som begynte å vise tegn til å begynne å bli et problem deretter clearcoated jeg playfielden slik at jeg ikke ville få skader eller slitasje på disse insertene eller noen av de andre.

Demolitionman kom jeg over når jeg skulle kjøpe en IJ , det viste seg at de også hadde en DM som de også skulle selge dermed kom jeg over denne maskinen også.

Indiana Jones var det en familie i sverige som skulle selge, denne maskinen var ikke så sprek i playfielden , eller wirerampene, men har fått fikset på dette slik at maskinen idag fremstår som flott med orginale decaler på kabinettet.

Jugde dreed har også levd lenge på et lager før jeg fikk muligheten til å kjøpe dette exemplar, kabinettet er veldig sterk i fargene og playfielden var fin, her hadde jeg en exstra som jeg byttet med når jeg shoppet spillet. Denne er også oppgradert med deadworld mod, som den opprinlig skulle ha kommet med.

Twilight zone denne maskinen trenger en lett sliping av playfielden med 1500 og 2000 papir og polert opp igjen så er denne maskinen ferdig. Har også oppgradert med 10 mm dioder i klokken , flashere under dørene som det skulle vært opprinlig, har de 3 orginale fargene på bumperlokkene......

Pirates of the carabien er en alright maskin å spille på synes jeg , den har sine utfordringer på oppdragene. Det eneste som jeg ikke synes å få helt kontrollen på her er skuddene på jack the monkey. Trenger vel å trene mer...Har en ny playfield som jeg holder på å renovere , denne skal da inn i maskinen slik at jeg i fremtiden ikke vil ha noen problem her. Sternplayfielder .......

Har også stående 2 maskiner (terminator 2 og the shadow) som jeg må få satt på lager da jeg ikke har plass til å ha dem stående oppe til spilling desverre.

Addams Gold, hva er vel bedre en hvis du først skal ha en addams. Denne er vel egentlig litt i opppussnings fasen da jeg har en playfield som er pusset opp som skal tilbake i maskinen, desutten skal denne maskinen også få noen nye siderails og ny lockdownbar, da burde denne også være i bra stand.

Cirqus Voltaire har fått seg en krompakke, playfielden har fått seg en gjennomgang også da playfielder fra denne tiden ofte har "problemmer med ghosting. Maskinen frmstår idag som flott.

Theatre of magic , denne fikk jeg kjøpt fra Sverige for noen år siden. Denne maskinen har ofte endel slitasjer/feil på playfielden som går igjen. Så her har jeg måtte airbrushe opp endel for å få denne tilbake igjen til en akseptabel stand. Spesielt i omerådet hvor boken er pleier det å være slitasje sprekker rundt insertene, ikke pent synes nå jeg.

Denne tales of the arabien night er virkelig pen, det eneste å utsette på kabinettet er en liten ting på den ene siden av backboksen, men den viser enkelte steder at ghostingen kommer frem på playfielden, nå skal jo CPR reprodusere denne playfielden så da blir det en ny , som forhåpentlig vis ikke har de samme problemmene som playfiieldene fra wpc95 tiden har. Ser virkelig frem til å få shoppet denn fullt ut.

Lord of the rings er jo blitt en klasikker fra Stern, desverre har endel av stern sine playfilder endel "svakheter" som gjør at de viser tegn til slitasje før de burde.Har både sett personlig på forskjellige maskiner og bilder av disse symptomene. Hvis du søker rundt påemne så finner du mye om dette. Så jeg har kjøpt en reserveplayfield til denne maskinen som jeg har tatt hånd om, dette er blant annet rundt insertene som ikke er 100 % som gjør at en lettere får skade/slitasje her når kulen ruller over her, finishen er ikke så veldig bra heller synes jeg , ligger ujevnheter igjen etter lakkingen, og når playfielden viser tegn til "planking" er heller ikke bra. så enkelt sagt har denne playfielden blitt slipt ned igjen og  "behandlet" og lakket opp igjen.

Denne Scared Stiff maskinen hentet jeg på en låve , når jeg skulle renovere denne playfielden , viste den mange av de samme feilene som playfielden i denne tiden har , dette resulterte i at jeg endtre med å bytte ut alle jackpot insertene , hele inserten "terrifying" foran boksen fulgte med når jeg fjernet mylaren så her fikk jeg en stor jobb, exstra ball inserten ble også byttet++ noen fler . Boney flipper trenger en selvfølgelig også til denne maskinen , holderene til flasherene er også malt tilbake slik de opprinlig var tiltenkt, og mye mer av detaljene i disse holderene kommer også til syne. Og selvfølgelig LED i skullpilen
.
Creature from the black lagoon liker jeg godt med hologrammet, musikken og kun 2 ballers multiball, kan være frustrerende noen ganger. Har lagt inn noen grønne lamper i whirpoolen slik at det blir mer som resten av maskinen.

Monster Bash er siste flippermaskinen til Williams , så denn hører også hjemme i en samling. Denne ble hentet i Danmark, ikke i så bra stand men etter endel jobb er denne kommet tilbake i akseptabel stand.

Så det var nok skriving, her er videoen fra min tur og tok denne presentasjonen på engelsk siden jeg la denne ut på youtube for å gjore den litt mer "internasjonal"
*
*
*

1 kommentar: