søndag 27. mars 2011

Cirqus Voltaire sideart montert

Så var det på tide å få på den nye sidearten. Denne er mer lik orginalen i utseende, da det ser ut som denne er screentrykt,og ikke printet. Sidearten som var innstalert lignet mest på noe som var printet på folie. Så den nye sidearten blir et løft på flere omeråder.

Den tidligere eier hadde felt inn 2 bolter i kabinett for å slippe å se dem, dette vil jeg ikke ha så disse ble borret opp, fjernet og ordnet slik at dette blir som det orginalt var.

Borret opp


Når jeg pusset og lakket innvendig så jeg at det var deler fra at kab som var resirkulert inn i dette kab. Kan du se fra hvilke maskin det kommer fra ?


Undersiden av kabinettet synes jeg også trengte en omgang.Mye bedre nå synes jegJeg har laget en coindoor som fyller igjen hullet når jeg skal legge på ny sideart og denne hjelper mye, så hvis du skal bytte sideart burde du lage en slik.Når jeg hadde sparklet litt mer, lakket, pusset, lakket pusset igjen så var kabinetttet igjen klar for ny sideart.Jeg legger alltid sidearten på tørr, og det fungerer veldig bra hvis du har en person som hjelper deg.Det var så langt føreløbig, jobbe litt mer med kabinettet og så er det over til demontering av deler på playfielden.

:-)

2 kommentarer:

  1. Gleder meg til fortsettelsen. Ser gjerne i detalj hvordan du tar for deg nedpussing før clearcoat

    SvarSlett
  2. Hei Øyvind

    Sommeren nærmer seg så har en million ting å gjøre, så det blir jobbing i ledige stunder/netter, og da er det ikke alltid jeg tenker på bilder.Under pussing, airbrush, clearcoat er jeg som regel så konsentrert om hva jeg holder på med at jeg har en tedens til å glemme andre ting. Dette er egentlig ikke rette årstiden for meg ( eller andre for den sakens skyld)til shopping, da alltid tiden ikke strekker til. Skal prøve å huske dette, men hvis jeg skulle glemme så får jeg heller prøve å skrive en uttfyllende guide når jeg skal ta TOTAN da denne er den siste maskinen jeg har igjen for full renovering og denne vil bli tatt på vinterstid og da vil jeg ha god tid til skriving og bilder.
    Takk igjen for din kommentar og ditt besøk.

    SvarSlett