onsdag 22. september 2010

Montering av skurer til popbumpers på playfield

Fordelen når en er syk så får en litt bedre tid til å kunne jobbe med flipperspillene.

Når det er på tide til å sette maskinen tilbake er det enkelte deler må slåes ned igjen. Blant annet bolter til popbumperene. bolter til pop bumpers

Dette er en av tingene jeg ikke liker (ennå) ved remontertring.Bruker en gammel bolt fra leggene til å gjøre denne jobben lettere, sammen med en hammer selvfølgelig. Setter skruen nærmest kanten  og slår denne ned med hammeren,


Siste del slår jeg ned med legbolten og hammer. Jobber meg etter hver bolt innover på playfielden med støtte fra bordet og støtter playfielden med kneet på utsiden av bordkanten der hvor belastningen blir når jeg slår inn bolten igjen.Sjekker også at boltene ikke har fått en skade, ellers bytter jeg dem ut. Slik som denne ene bolten på bildet har blitt litt skjev etter demonteringenDa er platfielden klar for kabel/switcher osv til remontering rengjøring og bytte av coilsleeves.

3 kommentarer:

 1. Fin blogg do skaffat madman! Tack för det. Kommer att gå in ofta!

  Mvh// Wetty

  SvarSlett
 2. Veldig spennende blogg for en som ikke ennå har turt å begi seg utpå noe slikt :-)

  Kjempebra arbeid!

  SvarSlett
 3. Fin blogg do skaffat madman! Tack för det. Kommer att gå in ofta

  Hei og takk for det. Glad du liker innleggene

  Veldig spennende blogg for en som ikke ennå har turt å begi seg utpå noe slikt :-)


  Hvis du skal starte på et slikt prosjekt , ville jeg startet med en maskin som ikke er så dyr som første prosjekt. Derfor har jeg spart denne til jeg har fulført endel av disse jobbene.
  Og sørg for at du har god tid til prosjektet, derfor er det kjekt hvis du har et par maskiner exstra å spille på ,da blir ikke tiden den største faktoren.
  Og lykke til med prosjektet når du starter på dette :-)

  SvarSlett