mandag 31. januar 2011

Clearcoated playfielder MM ferdig

Har i helgen fått tid til å få 2 playfielder clearcoated. Disse har jeg hentet hjem slik at jeg kan jobbe videre på de.

MM playfielden har nå fått sine 6 lag med lakk , slik at det som gjenstår på denne blir å slipe denne ned og polere denne opp igjen. Da vil denne playfielden være ferdig.Får legge ut noen bilder senere når playfielden er slipt og polert , slik at sluttresultatet vises, for den som er glad i bilder :-))


TAFG playfielden skal også pusses ned igjen for å få siste strøk med CC. Denne er bakt i ovn for å herde denne ferdig. Begynner på bli bra, synes jeg.

2 kommentarer:

 1. Syntes det er artig at du legger ut før/etter bildene. Man kan jo se at ikke resultatet er 100%, og jeg vet hvor vanskelig det er å skulle reprodusere så små ting med en liten pensel eller airbrush. Men når man får på clearcoaten så blir det jo helt dønn strøkent. Jeg tror ikke en gang en ekspert med lupe hadde klart å finne igjen gamle skader :-)

  Bra jobba igjen og igjen Rune!

  SvarSlett
 2. Hei Espen

  Fint du har funnet veien hit igjen. Takk for den "posetive" omtalen.
  Husk jeg er en "amatør" som ikke jobber med playfield renovering til daglig. Når det er sagt så blir faktisk mine playfielder bedre for hver playfield som jeg renoverer, begynner å få en god rutine på dette.
  Hva resultatet angår så vil en airbrush jobb aldri bli 100 % lik orginalen, bare synd endel bildematriale, som tidligere var tilgjengelig ikke lenger er det, så kunne jeg vist deg at selv om det kommmer ut fra HEP, treasurecove, og endel andre proffe playfield renoverere, ikke kommer 100 % i mål de heller, men så lenge det er godt nok for min standard, er det godt nok for meg. Og jeg er jævla kresen.
  Ta f.eks. de nyproduserte MM playfieldene er fulle av mange feil og mangler, så selv om du kjøper nytt er muligheten for feil til stedet.

  Desuten er denne type jobb med renovering av playfielder en jævla tidskrevende jobb, så en må jo også finne ut når nok er nok. Ikke lett dette :-))

  Noen nye maskin på gang ?

  Rune

  SvarSlett